om mig

Speciallæge

Jesper Skovlund

 

Jeg er uddannet speciallæge i øjensygdomme, og har siden 2015 været ansat som speciallæge på Rigshospitalet hvor jeg udelukkende beskæftiger mig med okuloplastik som er øjenplastikkirurgi.

 

Jeg udfører til daglig alle former øjenlågsoperationer, øjenhuleoperationer samt tårevejsoperationer i både lokalbedøvelse samt fuld bedøvelse. Inden for øjenlågsoperationerne udfører jeg alt fra mindre korrigerende indgreb i lokalbedøvelse til store rekonstruktioner efter fjernelse af større tumorer i øjenomgivelserne. Jeg har endvidere erfaring med korrektion af komplikationer efter tidligere fejlslagne kosmetiske operationer i øjenomgivelserne.

 

Jeg er optaget af at give mine patienter det optimale kosmetiske resultat, men ligeledes at minimere risikoen for at der opstår komplikationer og uoprettelige skader. Dette betyder at jeg i nogle situationer vil fraråde kosmetisk kirurgi.

Udover kirurgi har jeg gennem en længere årrække ligeledes beskæftiget mig med kosmetiske behandlinger med botox og filler.